Uppskattad premiär för Srf Fokus

By 28 augusti, 2019RSS_SRF-konsult
Srf konsulternas första webinar i serien Srf Fokus följdes av fler än 400 vetgiriga redovisnings- och lönekonsulter. Premiäromgången handlade om viktiga händelser och trender inom redovisning och lön som presenterades av våra branschexperter Mikael Carlsson och Zennie Sjölund.

Srf Fokus är ett halvtimmes långt direktsänt webinar som vänder sig till Srf konsulternas medlemmar och kunder. Premiäromgången den 26 augusti gick över förväntan då fler än 400 intresserade bänkade sig framför sina datorer för att följa den kostnadsfria sändningen.

Detta det första webinariet i en planerad serie handlade om viktiga händelser och kommande trender inom både redovisning och lön. Mikael Carlsson höll i redovisningsdelen som bland annat handlade om att se över sin prismodell och planera för nya tjänster. Zennie Sjölund frontade lönedelen som innehöll aktuellt om löneprocessen och utvecklingsomställningen.

Under sändningen fanns även möjlighet att ställa frågor i den tillhörande chatten, frågor som togs upp i slutet av sändningen.

Kommande webinar beräknas sändas i november och i februari 2020, innehållet i dessa är inte spikat än.

Inlägget Uppskattad premiär för Srf Fokus dök först upp på Srf konsulterna.