Dags att nominera och ansöka till Årets Srf auktoriserade konsulter och företag!

By 16 april, 2019RSS_SRF-konsult
Vem tycker du ska stå som vinnare och ta emot utmärkelsen Årets Srf Auktoriserade Redovisningskonsult och Årets Srf Auktoriserade Lönekonsult 2019? Blir det ditt företag som vinner utmärkelsen Årets Srf Auktoriserade Företag? Skicka in en ansökan och nominera nu, slussarna är öppna.

Nyheter 2019

Nytt för i år är att vem som helst i redovisnings- och lönebranschen och även era kunder kan nominera den som de helst ser som vinnare. Nytt är också den nya benämningen på utmärkelsen Årets Srf Auktoriserade Företag, istället för byrå. Eftersom vi har löneavdelningar och andra verksamheter som kan vara med och vinna så tydliggör vi med den nya benämningen att nomineringarna gäller alla.

Årets Srf Auktoriserade Företag 2019

Förra året var det Diem Ekonomi AB som tog hem priset för Årets Auktoriserade byrå. Detta pris kan alla verksamheter – inom redovisning eller lön – ansöka om att få. Stor eller liten verksamhet är inte avgörande utan det är de verksamheter som uppfyller kriterierna för ”Srf auktoriserad byrå” som kan söka. Det vill säga att man har minst en auktoriserad per fem anställda. Ni som ansöker kan vara en löneavdelning, en redovisningsbyrå, revisionsbyrå eller liknande företag som har Srf auktoriserade konsulter. Är ni ett grymt bra gäng som gör bra saker – ansök!

Läs mer och ansök om att bli ”Årets Srf Auktoriserade Företag” här >>

Årets Srf auktoriserade konsulter

Linda Gerdin, Keeper AB och Katarzyna Kaniecka, Azets knep Årets Auktoriserade Redovisningskonsult respektive Årets Auktoriserade Lönekonsult 2018. Två mycket värdiga vinnare bland de fantastiska konsulter som gick vidare till slutnomineringen. Är det din kollega eller din konsult som vinner i år?

Läs mer och nominera din favorit till Årets Srf Auktoriserade Redovisningskonsult och Årets Srf Auktoriserade Lönekonsult 2019 här >>

Ta hjälp av era kunder

I vår bransch finns många värdiga vinnare att lyfta fram. Srf konsulterna samlar landets främsta inom redovisning och lön så vi vet att det finns 3 500 stycken att välja bland. Passa på att lyfta fram den kollega du tycker är en värdig vinnare och förebild för yrkeskåren. I år kan ni också ta hjälp av era kunder. Skicka ut information och nomineringslänkar i nyhetsbrev eller via e-post och tipsa om att de kan vara med och nominera. Att era kunder är med i detta ger ytterligare kraft till branschens utmärkelser och hjälper också till att lyfta fram yrkesrollerna ytterligare i näringslivet.

Inlägget Dags att nominera och ansöka till Årets Srf auktoriserade konsulter och företag! dök först upp på Srf konsulterna.

garip@laj.se

Author garip@laj.se

More posts by garip@laj.se

Leave a Reply