Redovisning

Vi hjälper våra kunder med all den löpande redovisningen såsom skanning av leverantörsfakturor, fakturering, kvittoredovisning, avstämningar och analyser.

Vi skräddarsyr uppdraget efter dina önskemål, du bestämmer själv hur digital du vill vara. Vi använder oss av ett enda modernt ekonomisystem, där alla våra tjänster såsom fakturaskanning, kvittohantering, fakturering och tidrapportering finns samlade.

Alfaet_Redovisning

Lön

Det är mycket att ha koll på som företagare, och ännu mer om du har anställda. Löner är ofta en stor post i företaget som man bör ha koll på. Vi har många års erfarenhet av löneadministration. Vi erbjuder ett modernt digitalt tidrapporteringssystem, där de anställda går in och rapporterar sin tid, resor och utlägg. Vi tar därefter vid och hanterar lönerna, efterrapportering, semesterårsskifte, pensionsrapportering, statistik m.m.

Alfaet_loner

Bokslut & Årsredovisning

Vi har lång erfarenhet av bokslut och årsredovisningar för alla bolagsformer. Vi levererar bokslut, årsredovisning och bokslutsrapport till våra kunder. Vi är behjälpliga med att ta fram all nödvändig dokumentation till revisorerna, så att revisionen blir så smidig som möjligt.

Vi levererar ett digitalt bokslut till våra kunder.

Alfaet_Redovisning

Skatter & deklarationer

Vi hjälper våra kunder med att lämna in skattedeklarationen varje månad, och meddelar samtidigt hur mycket som ska betalas in.
Vi upprättar inkomstdeklarationen för företaget, och ser till att bolagets preliminära f-skatteinbetalningar ligger på en rimlig nivå.

Självklart ser vi över ägarnas skatter och hjälper till med den privata deklarationen.

Alfaet_Skatter_och_Deklarationer

Rådgivning

Vi är självklart med när ni vill starta, driva, utveckla eller avveckla ert bolag.

Vi hjälper till med:

  • Starta bolag

  • Fusioner

  • Likvidationer

  • Budget

  • Utbildning

Alfaet_Radgivning

Simone Turan
simone@alfaet.se
0709-350585

Alfaet_Radgivning_Lennart

Lennart Edström
lennart@alfaet.se
0706-501771